Με το φετινό τους άλμπουμ Culture II, οι Migos μπορεί να μην έγιναν πιο αγαπητοί στους κριτικούς (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ), πέτυχαν όμως να πιάσουν το #1 των Η.Π.Α., το #4 της Βρετανίας και το #6 της Γαλλίας, επιβεβαιώνοντας ότι ανήκουν ανάμεσα στα μεγάλα trap ινδάλματα για τη νεολαία των καιρών μας που αγαπά το χιπ χοπ. Θέση που αναμένεται να ενισχύσουν και με την επικείμενη κοινή τους περιοδεία με τον Drake.

Από τους τρεις Migos, κανείς δεν έχει εκμεταλλευτεί την απήχηση αυτή καλύτερα από τον Quavo, ο οποίος έχει πετύχει να λογίζεται και ως αυτόνομη φιγούρα.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτά, έδωσε στη δημοσιότητα 3 καινούρια προσωπικά τραγούδια ονόματι "Lamb Talk", "Bubble Gum" και "Workin Me", τα οποία μπορείτε να ακούσετε διαδοχικά στους συνδέσμους παρακάτω.

{youtube}X-1WDdERyI4{/youtube}

Πίσω από το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Quavo κρύβεται ο 27χρονος Quavious Marshall από την Αθήνα της Τζόρτζια. Αν και έχει συχνά εμφανιστεί ως σόλο καλλιτέχνης σε ρόλο καλεσμένου για λογαριασμό άλλων χιπ χοπ συναδέλφων, η μόνη φορά που έχει κινηθεί σε εκτός Migos μονοπάτια ήταν το 2017, όταν έβγαλε τον δίσκο Huncho Jack, Jack Huncho (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #34) παρέα με τον Travis Scott.

{youtube}PNNjJVWnFXA{/youtube}

Καθώς φαίνεται, ο Quavo έχει κατά νου κάποιο ακόμα προσωπικό βήμα, μέρος του οποίου είναι τα 3 νέα του κομμάτια. Επί του παρόντος, πάντως, δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για κάτι τέτοιο.

{youtube}RiHPh2XLF8I{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured