news.team

Στα 28 της, η Jess Glynne φαίνεται να είναι ένα ισχυρό χαρτί για το next big thing στην ποπ του Νησιού. Την πρωτογνωρίσαμε το 2014, όταν ανέλαβε τα φωνητικά στη σαρωτική παγκόσμια επιτυχία των Clean Bandit "Rather Be" (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #10, Αυστραλία #2, Γαλλία #2, Καναδάς #13, Γερμανία #1, Ιαπωνία #38) και την είδαμε να εξαργυρώνει αυτήν τη φήμη όταν έβγαλε το πρώτο της άλμπουμ I Cry When I Laugh, πίσω στο 2015 (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #25).

Τώρα, η Αγγλίδα ερμηνεύτρια και συνθέτρια είναι έτοιμη για το 2ο της βήμα στη δισκογραφία, καθώς έχει ανακοινώσει το άλμπουμ Always In Between: θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου από την Atlantic.

Βρίσκεται τώρα ωστόσο εν μέσω ενός περίεργου ντόρου, που δεν το λες κι ακριβώς promo για το επερχόμενο άλμπουμ. Πολλοί δηλαδή Βρετανοί που έκλεισαν αεροπορικά εισιτήρια με την Jet 2, παραπονούνται τώρα στην εταιρία ότι στις πτήσεις άκουσαν Jess Glynne μέχρι τελικής πτώσεως, με αποτέλεσμα να μην αντέχουν άλλο -ειδικά το τραγούδι "Hold My Hand" από το ντεμπούτο της.

Οι ιθύνοντες της εταιρίας είχαν χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο τραγούδι στην πρόσφατη διαφημιστική τους καμπάνια, οπότε πέρασε από εκεί και στη μουσική που παίζεται στις πτήσεις.

Πάντως η Jet 2, δεν φάνηκε να πτοείται από τις διαμαρτυρίες. «Έχουμε αντίθετη εικόνα», είπε ένας εκπρόσωπός της στο ΝΜΕ, «το "Hold My Hand" είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή για τους επιβάτες μας και η θετική απόκριση την οποία έχουμε λάβει, είναι τεράστια».

{youtube}cLyUcAUMmMY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured