Ο 26χρονος Jacques Webster από το Χιούστον του Τέξας δισκογραφεί με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Travis Scott και έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια να γίνει ένα από τα μεγάλα ινδάλματα της trap τάσης του χιπ χοπ, που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις της νεολαίας αυτής της δεκαετίας.

Τελευταία μέχρι σήμερα δουλειά του ήταν το περσινό άλμπουμ Huncho Jack, Jack Huncho, μια συνεργασία με τον Quavo των Migos που του χάρισε ένα #3 στις Η.Π.Α. και ένα #34 στη Βρετανία. Αλλά αυτές τις μέρες επέστρεψε με νέο προσωπικό άλμπουμ, το Astroworld, και πολλοί είναι όσοι θεωρούν ότι τέλος εβδομάδας θα έχει κατακτήσει το αμερικάνικο νούμερο 1 -για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Και φαίνεται πράγματι δύσκολο να αστοχήσει, όταν ως promo δίνει στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Stop Trying To Be God". 

Το κλιπ σκηνοθέτησε ο Dave Meyers, ο οποίος δεν περιορίστηκε στην απεικόνιση γνωστών καλεσμένων -βλέπουμε τον Stevie Wonder και τον James Blake, μεταξύ άλλων- αλλά έχει και έναν ...διαστημικό Ιησού, να πετάει λέιζερ από τα μάτια του! Μπορείτε να το δείτε στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο.

{youtube}YqvCptqhHfs{/youtube}

Παράλληλα επίσης με όλα αυτά, ο Travis Scott έδωσε στη δημοσιότητα 3 φρέσκα τραγούδια τα οποία δεν περιλαμβάνονται στο Astroworld. Τιτλοφορούνται "Part Time", "Zoom" και "Houdini" και μπορείτε να τα ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους.

{youtube}KIEnC-r86lc{/youtube}

Στο "Zoom" φωνητικά κάνει ο ράπερ Gunna, που κέρδισε πρόσφατα μια κάποια δημοσιότητα με το "Sold Out Dates" (Η.Π.Α. #204), ενώ στο "Houdini" ακούμε τον Playboy Carti, ένα ακόμα trap ίνδαλμα.

{youtube}yQtRqb1LP5o{/youtube}

Και τα 3 τραγούδια φαίνεται ότι προέρχονται από τα ίδια sessions που έδωσαν και το Astroworld, προφανώς είναι κομμάτια που έμειναν εκτός της τελικής tracklist -αν και  ίσως εμφανιστούν σε μια επερχόμενη deluxe έκδοση του νέου δίσκου. Ο Travis Scott τα παρουσίασε στη ραδιοφωνική εκπομπή .WAV Radio την οποία έχει στις ψηφιακές συχνότητες του Beats 1.

{youtube}N9rYyrXiXIw{/youtube}

\

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured