news.team

30άρισε φέτος ο Sonny Moore από το Λος Άντζελες, που ως Skrillex υπήρξε το τελευταίο όνομα το οποίο ταρακούνησε τα μαζικής απήχησης ηλεκτρονικά, έστω κι αν παρέμεινε αμφιλεγόμενος σε επίπεδο κριτικής.

Αν και έχει βγάλει μόλις ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ στην όλη καριέρα του, ο Αμερικανός παραγωγός «χτυπά» συνήθως με πιο μικρού βεληνεκούς κυκλοφορίες, όπως είναι τώρα το καινούριο single "Surrender", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Surrender", ωστόσο, δεν χρεώνεται στον Skrillex, παρότι το τραγουδάει, έχει γράψει μέρος της μουσικής και έχει συμπράξει στην παραγωγή. Είναι η επίσημη νέα κυκλοφορία των From First To Last, της emo δηλαδή μπάντας που διατηρεί ως παράπλευρο project.

Το συγκρότημα ξεπήδησε από το post-hardcore στερέωμα των Η.Π.Α. στα τέλη των 1990s και κέρδισε κάμποση φήμη στα '00s, όταν το 2ο τους άλμπουμ Heroine προέλασε στο #25 των αμερικάνικων charts, απηχώντας κάτι τις και στη Βρετανία (#192). Το 2010 διαλύθηκαν, από το 2013 όμως είναι ξανά μαζί -έβγαλαν μάλιστα και reunion δίσκο το 2015, το Dead Trees.

Παραμένει άγνωστο, μέχρι στιγμής, αν το Surrender προλογίζει κάποιο καινούριο άλμπουμ.

{youtube}o_331OZPjfQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured