news.team

Σε κυρίαρχο του μουσικού μας κόσμου εν έτει 2018 ανέδειξε φέτος το καλοκαίρι τον Drake το 5ο του άλμπουμ Scorpion, στέλνοντάς τον καρφί στο νούμερο 1 του Καναδά, των Η.Π.Α., της Βρετανίας και της Αυστραλίας, καθώς και στο #3 της Γαλλίας και στο #8 της Γερμανίας.

Συνεχίζοντας το σχετικό promo,  ο δημοφιλέστατος και στην Ελλάδα Καναδός ράπερ έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα 2 καινούρια βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για τα τραγούδια "Nonstop" και "In My Feelings": μπορείτε να τα δείτε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους.

{youtube}lJTRVX9R5EA{/youtube}

Το "Nonstop" βρίσκει τον Drake σε μοδάτους trap ρυθμούς, ενώ το κλιπ τον απεικονίζει να τριγυρνά στο Λονδίνο, απολαμβάνοντας μεταξύ άλλων και μια κούπα τσάι. Σε κάποια πλάνα, μάλιστα, βλέπουμε και τον Quavo των Migos, αλλά και τον French Montana.

Το τραγούδι περιέχει sample από το "My Head Is Spinning" των DJ Squeeky & Mack Daddy Ju.

To "In My Feelings", από την άλλη, γυρίστηκε από την Karena Evans στη Νέα Ορλεάνη και έχει κι αυτό διάφορες διασημότητες να παρελαύνουν, σαν τον Shiggy, τη Ciara, τον Will Smith, τον DJ Khaled και τα παιδιά από το δημοφιλές τηλεοπτικό σίριαλ Stranger Things. Είναι το τραγούδι που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νούμερο 1 των τάσεων στη χώρα μας, όπως καταγράφει η σχετική ιντερνετική ζήτηση στις πλατφόρμες ψηφιακής διάθεσης μουσικής.

Και το τραγούδι αυτό βασίζεται σε samples, παρμένα από το "Lollipop" του Lil Wayne, από την a cappella εκδοχή του "Smoking Gun" της μακαρίτισσας Magnolia Shorty, αλλά και από το "Drag Rap (Triggerman)" των Show Boys.

{youtube}DRS_PpOrUZ4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured