φωτογραφία: David Corio

Όπως είχαμε γράψει τον Μάιο, το ντοκιμαντέρ που πρόσφατα γύρισε ο Kevin McDonald για τη ζωή και την καριέρα της Whitney Houston (έχοντας την έγκριση της οικογένειάς της), έκανε κάποιες ιδιαίτερα σκοτεινές αποκαλύψεις.

Σύμφωνα δηλαδή με την επί χρόνια βοηθό της τραγουδίστριας Mary Jones, αλλά και τον ετεροθαλή αδερφό της και γνωστό μπασκετμπολίστα Gary Garland-Houston, η Whitney Houston είχε κακοποιηθεί συστηματικά από τα 7 ως τα 9 της χρόνια. Και ως θύτης κατονομάζεται η ξαδέρφη της Dee Dee Warwick, αδερφή της περίφημης soul ερμηνεύτριας Dionne Warwick.

Η Dee Dee Warwick πέρασε κι αυτή από τη μουσική, δισκογραφώντας soul για μικρές εταιρίες από το 1963 ως το 1975, με μεγαλύτερη επιτυχία της το "I Want To Be With You" του 1966 (Η.Π.Α. #41). Πέθανε πριν 10 χρόνια, στα 66 της, έχοντας καταπονήσει τον οργανισμό της λόγω ναρκωτικών.

Δεδομένου του πόσο σοβαρές είναι αυτές οι αποκαλύψεις, θα περιμέναμε νωρίτερα κάποια αντίδραση. Ωστόσο η Dionne Warwick σιώπησε.

Τώρα, όμως, αποφάσισε να απαντήσει δημόσια όταν δέχτηκε σχετική ερώτηση στην περίφημη τηλεοπτική εκπομπή του Larry King. «Πρόκειται για μεγάλες χαζομάρες», είπε, «η αδερφή μου ποτέ, ποτέ δεν θα έκανε κάτι για να βλάψει ένα παιδί, πόσο μάλλον ένα παιδί της οικογένειάς μας. Είναι ψέματα όλα αυτά και νομίζω ότι είναι πολύ κακό να διαδίδονται, έτσι μέσα από αυτοαποκαλούμενα ντοκιμαντέρ».

Αποστάσεις όμως διάλεξε να κρατήσει και η μητέρα της Whitney, η σπουδαία γκόσπελ τραγουδίστρια Cissy Houston: «μου είναι πραγματικά δύσκολο να το πιστέψω αυτό για την ανιψιά μου. Τι νόημα έχει να διαδίδονται τέτοιες φήμες και κουτσομπολιά, δημιουργώντας ερωτηματικά στα οποία δεν είναι δυνατόν να έχω ποτέ τις απαντήσεις;». Σε ερώτηση δε δημοσιογράφων για την έγκριση που είχε δώσει και η ίδια, απάντησε ότι έμαθε για τους ισχυρισμούς αυτούς 2 μέρες πριν την προβολή του φιλμ στις Κάννες, όχι γιατί δεν είχε δει το υλικό, αλλά γιατί ο σκηνοθέτης της απέκρυψε τα επίμαχα σημεία.

{youtube}NzQRhfwDAgI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured