φωτογραφία: Αρετή Σταυροπούλου

Στα 66 του σήμερα, ο Udo Dirkschneider από το Wuppertal της Γερμανία παραμένει μία από τις εμβληματικές φωνές του «παραδοσιακού» metal, ακόμα και αν οι μέρες του με τους Accept –τους οποίους παρεμπιμπτόντως είδαμε πρόσφατα στην Αθήνα, στη 2η μέρα του Rockwave Festival 2018– έχουν και επισήμως τελειώσει, ήδη από το 1996. Άλλωστε ήδη μετράει 30 χρόνια ζωής για τη δική του μπάντα, τους U.D.O.

Οι U.D.O. έχουν περίπου 3 χρόνια να φανούν, από το Decadent του 2015, αν και πέρυσι βγήκε το ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ Back Τo Τhe Roots - Accepted! (Live In Brno). Τώρα, λοιπόν, σήμανε η ώρα της επιστροφής. Και ως πρώτη «γεύση» γι' αυτήν, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "One Heart One Soul": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "One Heart One Soul" προέρχεται από έναν νέο δίσκο ονόματι Steelfactory, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου από την AFM Records, σε παραγωγή Jacob Hansen. Είναι το πρώτο (στούντιο) άλμπουμ των U.D.O. στο οποίο ντραμς παίζει ο Sven Dirkschneider, γιος του Udo.

{youtube}4Xksm1X7UHM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured