Οι φίλοι του post-punk τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση στους Twilight Sad, κυρίως για το ντεμπούτο τους Fourteen Autumns & Fifteen Winters (2007), που αν και δεν γνώρισε καμία εμπορική επιτυχία θεωρείται ως ένα από τα εναλλακτικά διαμάντια των '00s.

Η μπάντα ωστόσο έχει σιωπήσει μετά το Nobody Wants Τo Be Here Αnd Nobody Wants Τo Leave του 2014 (Βρετανία #51, Η.Π.Α. #229), άλμπουμ πάντως που μας έδωσε την ευκαιρία να τους δούμε και στην Ελλάδα, στα πλαίσια της 1ης ημέρας του Plisskën Festival 2015 -σε μια συναυλία πάντως που κρίθηκε απογοητευτική, σύμφωνα με όσα έγραψε τότε ο Χάρης Συμβουλίδης (δείτε εδώ).

Τώρα, όμως, οι Twilight Sad είναι έτοιμοι να επιστρέψουν και σπάνε αυτήν τη σχεδόν 4ετή σιωπή με ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "I/m Not Here [missing face]": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "I/m Not Here [missing face]" προλογίζει τον δίσκο που ετοιμάζουν αυτήν την περίοδο, για τον οποίον ωστόσο δεν ξέρουμε κάτι ακόμα -παρά μόνο ότι θα βγει στη Rock Action, το label δηλαδή των Mogwai.

Το τραγούδι «αναφέρεται στη διαρκή μάχη με τον εαυτό μου, τον οποίον δεν γουστάρω», δήλωσε ο τραγουδιστής James Graham, ενώ ο Andy MacFarlane είπε ότι εμπνεύστηκε τη μελωδία ενώ προσπαθούσε, ανεπιτυχώς, να παίξει το "Ogives" του Erik Satie στο πιάνο.

{youtube}t_2Rdw9BrQE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured