Για το πώς κινήθηκε δισκογραφικά στην καριέρα της η Mary J. Blige αφότου μας συστήθηκε το 1992 με το πολυσυζητημένο άλμπουμ What's Τhe 411? (H.Π.Α. #6, Βρετανία #53), χωράει πράγματι κάμποση συζήτηση. Όχι όμως και για το ότι είναι μία από τις σπουδαιότερες μαύρες φωνές της σύγχρονης Αμερικής.

Η 47χρονη τραγουδίστρια από το Yonkers της Νέας Υόρκης φαινόταν πιο απασχολημένη με την ηθοποιία τα τελευταία χρόνια, κλάδος όπου επίσης διέπρεψε -στα πρόσφατα Όσκαρ βρέθηκε υποψήφια για Β΄Γυναικείο Ρόλο για την ερμηνεία της στην ταινία Mudbound της Dee Rees. Παρά ταύτα, πάει μόλις ένας χρόνος και κάτι από τον τελευταίο της δίσκο Strength Οf Α Woman, ο οποίος την έφερε στο #3 της Αμερικής και στο #54 της Βρετανίας.

Τώρα, η Blige ετοιμάζει σιγά-σιγά το επόμενο βήμα και ως πρώτο δείγμα γραφής παρουσιάζει το καινούριο τραγούδι "Only Love", σε disco ρυθμούς: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Είμαι στο στούντιο και γράφω καινούρια μουσική, νιώθω ενθουσιασμένη και είπα έτσι να μοιραστώ κάτι μικρό μαζί σας», σχολίασε η Blige. Απέφυγε ωστόσο να πει το παραμικρό για το νέο άλμπουμ, λέγοντας μόνο ότι μπαίνει σε ένα καινούριο κεφάλαιο, με ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό.

{youtube}CKUfksQAM9M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured