Πίσω στο 2015, όταν οι Prodigy έβγαλαν το The Day Is My Enemy, έγινε φανερό ότι ναι μεν ήταν σε θέση να κερδίσουν με άνεση το βρετανικό νούμερο 1 (αλλά κι ένα πολύτιμο #127 στις Η.Π.Α., όπου ως γνωστόν δεν φτουράνε πολύ τα ευρωπαϊκά ηλεκτρονικά), όμως οι εποχές στις οποίες σάρωναν τα πάντα με δουλειές σαν το Music For The Jilted Generation του 1994 (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #198) ή το The Fat Of The Land του 1996 (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #1), είχαν περάσει: «απλά θυμίζουν Prodigy του παρελθόντος, κατεβασμένους όμως κατά δύο επίπεδα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Τάσος Μαγιόπουλος (ολόκληρη η κριτική του, εδώ).

Παρά ταύτα, οι Prodigy παραμένουν ένα πολύ μεγάλο γκρουπ, το οποίο δεν παύει να απασχολεί το ευρύ κοινό, διατηρώντας φανατική βάση θαυμαστών. Κάθε κίνησή τους, έτσι, εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στη μουσική ειδησεογραφία και το ίδιο συμβαίνει τώρα με την κάπως αναπάντεχη επιστροφή τους, με το φρέσκο τραγούδι "Need Some1": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

To "Need Some1" αποτελεί προπομπό ενός νέου άλμπουμ για την παρέα του Liam Howlett, του Keith Flint και του Maxim: λέγεται No Tourists και θα κυκλοφορήσει από την Take Me To The Hospital στις 2 Νοεμβρίου, σε διεθνή διανομή της BMG.

«Μην είστε Τουρίστες», δήλωσαν λακωνικά οι Prodigy για το τι μας περιμένει: «πάντα υπάρχει περισσότερος κίνδυνος, αλλά και μεγαλύτερος ενθουσιασμός όταν βγαίνεις από τον ίσιο δρόμο».

{youtube}G_U74eyB5o8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured