Δεν θα πούμε ασφαλώς τίποτα το καινοφανές αν υπογραμμίσουμε ότι ο κόσμος έχει αλλάξει από την έλευση του ίντερνετ και μετά και ότι οι νεαρότερες ειδικά ηλικίες που ασχολούνται με τη μουσική αδιαφορούν πλέον για το αν μια κυκλοφορία διατίθεται σε φυσικό format ή αν υπάρχει μόνο ψηφιακά.

Είναι γεγονός εδώ και αρκετά χρόνια, απλά σε περιπτώσεις σαν του Future αποκτά αυτό που λέμε «σάρκα και οστά». Το νέο του λοιπόν mixtape BEASTMODE 2 βρίσκεται θρονιασμένο στο #3 των εθνικών charts των Η.Π.Α. παρότι πρόκειται για μια αποκλειστικά ψηφιακή έκδοση. Παρά ταύτα, κατέγραψε πωλήσεις της τάξης των 57.000 «αντιτύπων», που σημαίνει ότι -στην πράξη- πουλάει όσο δύο «κανονικά» άλμπουμ μαζί.

Το μέχρι τώρα ρεκόρ το κρατούσε ο Chance The Rapper με το Coloring Book του 2016, το οποίο βρέθηκε στο #8 της Αμερικής πριν αποκτήσει (και) φυσική παρουσία στα δισκοπωλεία.

O 34χρονος Nayvadius DeMun Wilburn από την Ατλάντα (ο οποίος βρίσκεται πίσω από το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Future) επιβεβαιώνει έτσι το γκελ που έχει στο χιπ χοπ κοινό, όντας από τις περιπτώσεις που ενώνουν τους παλιότερους με τους πιτσιρικάδες που αγαπούν το trap ύφος.

{youtube}IOKNLXerv4c{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured