To Narcos είναι μία από τις αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές που βρήκε τεράστια παγκόσμια απήχηση κατά την τρέχουσα δεκαετία, ειδικά οι 2 πρώτες σαιζόν, που είχαν σαν επίκεντρο τον διαβόητο Κολομβιανό βαρόνο της κοκαΐνης Pablo Escobar.

Καθώς φαίνεται, ανάμεσα στους fans συγκαταλέγονται και οι Interpol, οι οποίοι κάλεσαν έναν από τους σκηνοθέτες της σειράς, τον Μεξικάνο Gerardo Naranjο, ώστε να αναλάβει τα γυρίσματα του νέου τους βιντεοκλίπ, για το τραγούδι "The Rover": μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

To "The Rover" σήμανε την επιστροφή των Interpol, ύστερα από τα 4 χρόνια σιωπής τα οποία μεσολάβησαν από το El Pintor του 2014 (Η.Π.Α. #7, Βρετανία #9). Αποτελεί δε πρόλογο ενός νέου άλμπουμ με τίτλο Marauder, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου από τη Matador, με την παραγωγή να υπογράφεται από τον Dave Fridmann.

O Paul Banks προϊδέασε το κοινό για έναν δίσκο με ιδιαίτερα προσωπικούς στίχους, που φωτίζουν διάφορες πτυχές της περσόνας του -και όχι τις πιο ευχάριστες: «είμαι ο τύπος που γαμάει τις φιλίες του και κάνει τρέλες».

{youtube}cKDq5dc4wO8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured