Στα 34 του, ο Donald Glover ευτύχησε να γνωρίσει επιτέλους επιτυχία και με το μουσικό project Childish Gambino το οποίο «τρέχει» παράλληλα με την καριέρα του στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο -θυμίζουμε ότι πρωταγωνιστεί στο δημοφιλές σίριαλ Atlanta (το οποίο και δημιούργησε), αλλά και ότι έπαιξε τον νεαρό Lando Calrissian στο φετινό Solo: A Star Wars Story.

To "This Is America" και κυρίως το πολυσυζητημένο του βιντεοκλίπ είναι αυτά που έμπασαν τον Childish Gambino στην πρώτη γραμμή των μουσικών εξελίξεων, χαρίζοντάς του το νούμερο 1 των Ηνωμένων Πολιτειών (αλλά και την πρώτη του είσοδο στο top-10 εκεί) και το #3 της Βρετανίας.

Όπως βέβαια γνωρίζει καλά ο 34χρονος Καλιφορνέζος, είναι η συνέχεια που μετράει τώρα για το Childish Gambino εγχείρημά του. Και η ώρα της έφτασε, με τη δημοσίευση 2 νέων τραγουδιών με άκρως καλοκαιρινούς τίτλους και ανάλογη διάθεση. Στους συνδέσμους λοιπόν παρακάτω μπορείτε να ακούσετε (διαδοχικά) "Summertime Magic" και "Feels Like Summer".

{youtube}diLp6hUqvVk{/youtube}

Τα 2 αυτά κομμάτια φαίνεται ότι μας δίνουν μια γεύση του επόμενου Childish Gambino άλμπουμ, για το οποίο ωστόσο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επίσημη λεπτομέρεια.

{youtube}ieL7BHjiyd8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured