Στο χιπ χοπ σινάφι των Η.Π.Α., ο 39χρονος Kasseem Dean από το Μπρονξ δεν χρειάζεται καμία σύσταση: πέρα από το ότι είναι σύζυγος της Alicia Keys, είναι ο άνθρωπος που με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Swizz Beatz βρίσκεται πίσω από πλήθος «μαύρων» επιτυχιών, ενώ ο Kanye West τον έχει χαρακτηρίσει ως «τον καλύτερο ραπ παραγωγό όλων των εποχών» με tweet από τον επίσημο λογαριασμό του.

Ως σόλο καλλιτέχνης, ωστόσο, ο Swizz Beatz χρειάζεται λίγη έξυπνη δημοσιότητα τώρα που σκοπεύει να αναθερμάνει αυτές τις φιλοδοξίες του, καθώς έχουν πια περάσει 11 ολόκληρα χρόνια από το ντεμπούτο του One Man Band (Η.Π.Α. #7).

Τι καλύτερος λοιπόν τρόπος να το κάνει, από μια ανακοίνωση με την οποία μας ενημερώνει ότι δεν θα ακούσουμε τελικά τη συνεργασία του Kanye West με τον Bono;

Το κομμάτι πάντως υπάρχει και είναι μάλιστα τελειωμένο. Απλά ο Swizz Beatz το έκοψε από την τελική 10άδα που θα απαρτίσει το νέο άλμπουμ Poison, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Epic μέσα στο καλοκαίρι. «Απλά δεν είναι γι' αυτόν τον δίσκο», σχολίασε στο Pitchfork, προσθέτοντας ότι ίσως το βάλει στον επόμενο.

Ένα ακόμα κομμάτι που κόπηκε είχε φωνητικά από τον Bruno Mars. Αντιθέτως, «προκρίθηκαν» οι συνεργασίες με Kendrick Lamar και Pusha-T και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ακούσουμε κάποια από αυτές ως promo.

{youtube}NcMeVP--usM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured