Αν και κάποιοι αρνούνται να συμπεριλάβουν τη Nicki Minaj στους χιπ χοπ καλλιτέχνες, ο ντόρος που έχει προξενήσει κατά την τρέχουσα δεκαετία είναι από τους μεγαλύτερους στη σημερινή μουσική βιομηχανία, κάτι που επιβεβαιώνουν και τα νούμερα: η Αμερικανο-τρινιντάντια καλλιτέχνις έχει πουλήσει πάνω από 5.000.000 άλμπουμ και 20.000.000 singles.

Παρά ταύτα, ο «θρόνος» της κινδυνεύει από το ανατέλλον άστρο της Cardi B, ειδικά τώρα που έχουν περάσει πια 4 χρόνια από το τελευταίο της άλμπουμ The Pinkpring (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #22). Όμως η Minaj βρίσκεται πια στην τελική ευθεία για τη μεγάλη επιστροφή και κάνει ξανά αίσθηση με ένα νέο βιντεοκλίπ, αυτή τη φορά για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Bed".

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, η Minaj μαζί με την Ariana Grande -με την οποία και τραγουδά το "Bed"- απεικονίζονται σε εξωτικό σκηνικό, κάπου δίπλα σε τροπικές θάλασσες, με τη Minaj να φορά στολή γοργόνας, όσο η Grande τσιλάρει σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Το "Bed" προλογίζει το άλμπουμ Queen, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου σε συνεργασία της Young Money με την Cash Money και τη Republic, με διεθνή διανομή από την Universal.

{youtube}zxtl5ExJmag{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured