«Είναι ασφαλώς δικαίωμά του να μεταλλάσσεται από φουτουριστικό disco crooner σε οικογενειάρχη που κόβει ξύλα για τον χειμώνα στο ράντσο στη Μοντάνα. Είναι όμως και δικαίωμά μας να βαριόμαστε...».

Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε ο Ανδρέας Κύρκος το φετινό άλμπουμ του Justin Timberlake Man Of The Woods (δείτε όλο το κείμενο εδώ), μια δουλειά που δυσαρέστησε αρκετούς παλιούς fans, αλλά τα πήγε εξαιρετικά σε εμπορικό επίπεδο, κατακτώντας το #1 της Αμερικής, το #2 της Βρετανίας και της Αυστραλίας, το #7 της Γαλλίας, το #1 του Καναδά και το #1 της Γερμανίας.

Αυτήν τη διάσταση δεν πρέπει να την έχει χάσει ο Timberlake, ο οποίος σπεύδει τώρα να ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας στη συνέχεια, αφήνοντας το promo του αμφιλεγόμενου άλμπουμ για χάρη ενός ολοκαίνουριου τραγουδιού ονόματι "SoulMate", που μάλιστα λανσάρεται με το μότο «Summer starts now»: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το τι ακριβώς προμηνύει το "SoulMate", δεν έχει γίνει σαφές, καθώς το επιτελείο του Timberlake κρατά για την ώρα κλειστά τα χαρτιά του. Άλλωστε ο Αμερικανός σταρ βρίσκεται ακόμα σε περιοδεία.

{youtube}NxJ7O0CGzO8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured