news.team

Πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες της μουσικής έχουν κάτσει στην καρέκλα του συνοδηγού, στο πλάι του James Corden, από τον Μάρτιο του 2015, όταν και ξεκίνησε το τηλεοπτικό σόου Carpool Karaoke για λογαριασμό του αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου CBS. Αλλά τέτοιο πράγμα σαν κι αυτό που έγινε με το τελευταίο επεισόδιο, δεν έχει ξαναγίνει.

Καλεσμένος αυτή τη φορά ήταν ο Paul McCartney, οπότε το Carpool Karaoke πήγε στη Βρετανία (που είναι άλλωστε και πατρίδα του Corden), ώστε να έχει την ευκαιρία να τριγυρίσει στο Λίβερπουλ.

Επί της ουσίας, έτσι, ήταν ο McCartney που πήγε βόλτα τον Corden. Και, όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, στο αμάξι τραγούδησαν μαζί Beatles ("Drive My Car", "Let It Be" κ.ά.) -πράγμα που έκανε τον Corden να δακρύσει- ενώ στα εκτός πλάνα περπάτησαν μαζί στην Penny Lane, επισκέφτηκαν το σπίτι όπου μεγάλωσε ο McCartney και έκανε τα πρώτα του jams με τον John Lennon και έκαναν έκπληξη στους θαμώνες μιας τοπικής παμπ, οι οποίοι είδαν ξαφνικά τον Paul McCartney και τη μπάντα του να τραγουδούν το "Back In The U.S.S.R." αλλά και το ολοκαίνουριο κομμάτι "Come On To Me", από τον επικείμενο νέο του δίσκο Egyptian Station.

Ο χαμός που ακολούθησε όλο το Σαββατοκύριακο στα παγκόσμια social media είναι άνευ προηγουμένου για το Carpool Karaoke, ξεπερνώντας και το επεισόδιο με την πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. Μισέλ Ομπάμα, η οποία τραγούδησε μαζί με τον Corden Beyoncé. 

{youtube}QjvzCTqkBDQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured