O Kamasi Washington πέτυχε να γίνει ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους στο ευρύτερο κοινό τζαζίστες του σήμερα, έστω κι αν κάτι τέτοιο δεν βοήθησε τελικά το πολυσυζητημένο του 4ο άλμπουμ The Epic (2015) να υπερβεί το #218 στα εθνικά charts των Η.Π.Α. (θυμηθείτε τι είχε γράψει ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ). Τον έφερε ωστόσο για πρώτη φορά στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2017, για μια πολύ επιτυχημένη συναυλία στην Τεχνόπολη (θυμηθείτε τι έγραψε γι' αυτήν ο Βαγγέλης Πούλιος, εδώ).

Τώρα, ο Αμερικανός σαξοφωνίστας επιστρέφει με ολοκαίνουριο άλμπουμ: βγήκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου από τη Young Turks υπό τον τίτλο Heaven And Earth, με συνολικά 16 κομμάτια χωρισμένα σε δύο μέρη (Heaven + Earth).

Το promo λοιπόν δουλεύει με υπερεντατικούς ρυθμούς και, στα πλαίσιά του, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ιντριγκαδόρικο βιντεοκλίπ για το "Street Fighter Mas", το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Στο κλιπ που σκηνοθέτησε ο A.G. Rojas, ο Kamasi Washington απεικονίζεται όχι μόνο να παίζει το περίφημο παιχνίδι Street Fighter, αλλά και να συναντά θρυλικές φιγούρες από αυτό, για την ακρίβεια τον Gootecks και τον Combofiend.

«Όταν ήμουν μικρός», δήλωσε ο Washington, «πηγαίναμε με την παρέα μου σε ένα μέρος ονόματι Rexall και παίζαμε με τις ώρες Street Fighter. Μαζεύονταν εκεί πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι, από αρκετά διαφορετικές γειτονιές, όλα όμως είχαν μια αίσθηση ισορροπίας. Δεν μετρούσαν πια οι διαφορές και οι αντιπαλότητες, μόνο το πόσο καλός ήσουν στο Street Fighter. Έτσι, μπορούσες να παίξεις με τύπους που κατά τα άλλα, αν τους συναντούσες στον δρόμο, θα φοβόσουν».

{youtube}LdyabrdFMC8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured