news.team

Ο Stephen Hillenburg σπούδασε και εργάστηκε ως θαλάσσιος βιολόγος. Αλλά η ιστορία έμελλε να τον γράψει ως δημιουργό της δημοφιλέστατης και πολυσυζητημένης σειρά κινουμένων σχεδίων Μπομπ ο Σφουγγαράκης (SpongeBob SquarePants), την οποία δημιούργησε το 1999 για το αμερικανικό δίκτυο Nickelodeon και εξακολουθεί ως σήμερα να τρέχει, έχοντας συμπληρώσει 11 σαιζόν, με συνολικό τζίρο περί τα 13 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ανάμεσα στους fans της σειράς είναι και οι Flaming Lips, οι οποίοι δεν έχασαν μάλιστα την ευκαιρία να της προσφέρουν κι εκείνοι κάτι: τον Ιούνιο του 2016, όταν ανέβηκε στο Broadway η θεατρική-μιούζικαλ εκδοχή του Μπομπ του Σφουγγαράκη που σκηνοθέτησε η Tina Landau με τον Ethan Slater ως πρωταγωνιστή, το συγκρότημα έδωσε αποκλειστικά για την παράσταση το τραγούδι "Tomorrow Is".

Τώρα, λοιπόν, ο Wayne Coyne και η παρέα του δίνουν στη δημοσιότητα μια πρώιμη, ακυκλοφόρητη εκδοχή του "Tomorrow Is", ένα demo με τον τίτλο "We Only Have Tomorrow": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο αμέσως παρακάτω.

{youtube}X4EgXSNhDGo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured