Πρόσφατα είχαμε γράψει για το πώς η St. Vincent έβαλε το τραγούδι της "Slow Disco" να πατήσει ...γκάζι, μεταμορφώνοντάς το σε "Fast Slow Disco".

Η νέα εκδοχή θύμιζε αρκετά remix χάρη στα ηλεκτρονικά beats και στο πώς η Annie Clark τόνισε τη ντίσκο πλευρά του κομματιού, που στην αρχική του μορφή βρισκόταν στο άλμπουμ του 2017 MASSEDUCATION -μια δουλειά που πήρε καλές κριτικές (δείτε τι έγραψε σε μας ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ), χαρίζοντάς της και σημαντική διεθνή επιτυχία (#3 στις Η.Π.Α., #6 στη Βρετανία, αλλά και #69 στην Ελλάδα).

Τώρα, λοιπόν, το "Slow Fast Disco" αποκτά το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ, σκηνοθετημένο από τον Zec Deans, με τον Chris Raymond στη διεύθυνση της φωτογραφίας.

Όπως μπορείτε μάλιστα να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κλιπ, το οποίο βρίσκει τη St. Vincent να παρτάρει σε ένα gay club, κάνοντας crowdsurfing ανάμεσα σε ημίγυμνους άντρες ντυμένους με δερμάτινα.

«Πάντα πίστευα ότι αυτό μου το τραγούδι μπορούσε να φορέσει πολλά διαφορετικά ρούχα και να ζήσει πολλές διαφορετικές ζωές», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα δημιουργός.

{youtube}dNm0b2SCXxY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured