Ο θάνατος του MC Prodigy πέρυσι τον Ιούνιο έθεσε τέλος στην πορεία των Mobb Deep, που άφησαν ισχυρό στίγμα στη δεκαετία του 1990 με το υψηλής ποιότητας hardcore rap τους, το οποίο αντιπροσώπευσε επάξια το στυλ της Ανατολικής Ακτής, στέλνοντάς τους από το underground στο top-10 των εθνικών charts των Η.Π.Α.

Φαίνεται πάντως ότι ακόμα υπάρχει υλικό του γκρουπ που έχει μείνει ακυκλοφόρητο. Ένα κομμάτι ας πούμε με τίτλο "Boom Goes Τhe Cannon" ήταν στα χέρια του Πορτορικανού συνθέτη, στιχουργού, θεατρικού συγγραφέα και ηθοποιού Lin-Manuel Miranda, ο οποίος και το έβγαλε στη δημοσιότητα αυτές τις μέρες: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ο Miranda ενέταξε το κομμάτι σε μια νέα σειρά από singles ονόματι #HamilDrops, την οποία δημοσιεύει κάθε μήνα. Κάθε single πρέπει να έχει μια διασύνδεση με το θεατρικό μιούζικαλ Hamilton που έχει δημιουργήσει, το οποίο κάνει θραύση στο Broadway με τη χιπ χοπ προσέγγιση στην κλασική μιούζικαλ φόρμα, που κατά τα λοιπά διηγείται την ιστορία του Alexander Hamilton, ενός από τους Πατέρες του αμερικάνικου έθνους.

{youtube}E56ihZF2hpk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured