Σε μια κανονικότητα δείχνει να μπαίνει ο Drake, ύστερα από τους δημόσιους καυγάδες του με τον Pusha-T (κυρίως) και τον μέντορα του τελευταίου Kanye West. Πόσο μάλλον τώρα που ο West τον αποκαθιστά διορθωτικά ως έναν από τους συνθέτες/στιχουργούς στο κομμάτι "Yikes" από το τελευταίο του άλμπουμ Ye.

Επιστρέφοντας λοιπόν στο promo για τις δικές του υποθέσεις, ο δημοφιλέστατος και στη χώρα μας Καναδός ράπερ δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα καινούριο βιντεοκλίπ σκηνοθετημένο από την Karena Evans, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "I'm Upset".

Όπως μάλιστα μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, επεφύλαξε μια έκπληξη για τους παλιούς fans, αφού για το κλιπ διοργάνωσε ένα reunion των πρωταγωνιστών του Degrassi: The Next Generation, του εφηβικού δηλαδή τηλεοπτικού σίριαλ (2001-2015) από το οποίο πρωτοέγινε γνωστός, πριν αποχωρήσει το 2007 ώστε να επικεντρωθεί στη μουσική του καριέρα.

Το "I'm Upset" θα περιέχεται στο νέο άλμπουμ Scorpion, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 29 Ιουνίου από την OVO Sound, τη Young Money Entertainment και την Cash Money, σε παγκόσμια διανομή από την Universal.

Το "I'm Upset" είχε ήδη βέβαια βγει ως single, κερδίζοντας για τον Drake το #13 του Καναδά, άλλη μία top-20 επιτυχία στις Η.Π.Α. (#19), αλλά και το #37 της Βρετανίας.

{youtube}rIhx2wZ8jnA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured