Στα 54 της σήμερα, η Doro Pesch από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας είναι μία από τις πιο γνωστές διεθνώς φιγούρες της σκληρής μουσικής και χαίρει αναγνώρισης ως «Queen of Heavy Metal».

Δισκογραφικά, ωστόσο, έχει αρκετά χρόνια να φανεί, στην ουσία από το Raise Your Fist του 2012 (Γερμανία #16), έστω και αν υπάρχει και το ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ Strong And Proud (2016) και το non-album single της ίδιας χρονιάς "Love's Gone To Hell" να διασκεδάζουν τις εντυπώσεις.

Καθώς φαίνεται λοιπόν έφτασε η ώρα της επιστροφής, αφού πριν λίγες μέρες η Doro έδωσε στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ ενός ολοκαίνουριου τραγουδιού με τίτλο "All For Metal": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Και τα νέα για τους fans της αποδεικνύονται πολύ καλά, αφού το "All For Metal" αποτελεί προάγγελο ενός διπλού νέου άλμπουμ με τίτλο Forever Warriors, Forever United, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Αυγούστου από τη Nuclear Blast.

Στο βιντεοκλίπ, εντωμεταξύ, συμμετέχουν πολλές αναγνωρίσιμες φιγούρες της metal σκηνής. Ξεχωρίζει η παρουσία του μακαρίτη πια Warrel Dane, του Ross The Boss της Manowar δόξας, ενώ βλέπουμε επίσης τον Jeff Waters των Annihilator, τον Mille Petrozza των Kreator, τον Chuck Billy των Testament, τον Rolf Kasparek των Running Wild και τον Johan Hegg των Amon Amarth.

{youtube}9kLxaI7ac14{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured