news.team

Ο Prince να τραγουδά μόνος στο πιάνο, δεν ήταν θέαμα που έβλεπες συχνά και σίγουρα όχι κάτι που πετύχαινες εύκολα στη δισκογραφία του.

Πίσω ωστόσο στο 1983, ο Prince έκανε μια ολόκληρη τέτοια ηχογράφηση σε ένα μοναχικό session στο home studio που είχε τότε στο Chanhassen της Μινεσότα, με μόνο συνοδοιπόρο τον μηχανικός ήχου Don Batts. Τα αποτελέσματα τα καταχώνιασε έπειτα στο προσωπικό του αρχείο και είναι τώρα που το ξεσκονίζουν οι κληρονόμοι που έπεσαν πάνω τους.

Στον σύνδεσμο λοιπόν παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τον Prince να τραγουδά το "Mary Don’t You Weep", το οποίο λειτουργεί ως promo για τον δίσκο που θα βγει με το υλικό που βρέθηκε στο αρχείο του. Ο τελευταίος θα λέγεται Piano & A Microphone: 1983 και θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου από τη Warner Bros. Ήδη, μάλιστα, ο Spike Lee ζήτησε την ηχογράφηση αυτή του "Mary Don’t You Weep" για το soundtrack της νέας του ταινίας BlacKkKlansman.

Στον δίσκο θα υπάρχει και μια πρώιμη εκδοχή του "Purple Rain", αλλά θα ακούσουμε επίσης τον Prince να διασκευάζει και το "A Case Of You" της Joni Mitchell.

{youtube}srwfAeXaTM8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured