news.team

Παρότι οι κριτικοί ουδέποτε τους αγάπησαν, οι Evanescence πέτυχαν να γίνουν μία από τις πιο χαρακτηριστικές μπάντες για τα '00s, χάρη σε μια neo-goth/emo προσέγγιση στην κιθαριστική pop, που όσο επιδερμική κι αν ήταν απέφερε πωλήσεις 17.000.000 αντιτύπων για το ντεμπούτο Fallen (2003), κάνοντας το "Bring Me To Life" ένα από τα πλέον παιγμένα τραγούδια της δεκαετίας (Η.Π.Α. #5, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #5, Καναδάς #3, Γερμανία #2, Ελλάδα #3).

Από τότε, βέβαια, μας χωρίζουν 15 χρόνια. Παρά ταύτα το συγκρότημα της Amy Lee βαστάει αρκετά καλά, κάτι που έδειξε άλλωστε και η περσινή κοσμοπλημμύρα για χάρη τους στο Terra Vibe, όπου έπαιξαν headliners της 3ης ημέρα του Rockwave (δείτε τι έγραψε ο Δημήτρης Μεντές, εδώ). Μπορεί επίσης η κριτική να έθαψε το τελευταίο τους άλμπουμ, το Synthesis του 2017 (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ), αλλά αυτό δεν το εμπόδισε να μπει στο εθνικό top-10 των Η.Π.Α. (#8) και στο #23 της Βρετανίας.

Παρά τους μήνες που έχουν έκτοτε κυλήσει, οι Evanescence ασχολούνται ακόμα με το promo του Synthesis. Τώρα, λοιπόν, δίνουν στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το "Hi-Lo", ένα από τα καινούρια κομμάτια του άλμπουμ: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ σκηνοθέτησε ο P.R. Brown και βλέπουμε σε αυτό να συμμετέχει και η διάσημη Αμερικανίδα βιολίστρια Lindsey Stirling.

{youtube}fIGaRwEkZPk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured