Δεν περνάνε και πολύ καλά τα τελευταία χρόνια οι οπαδοί των Thirty Seconds To Mars. Μπορεί δηλαδή να είδαν τον Jared Leto να γίνεται (και) κινηματογραφικό ίνδαλμα μετά το Όσκαρ Β΄Ανδρικού Ρόλου που κέρδισε το 2013 παίζοντας στην ταινία Dallas Buyers Club του Jean-Marc Vallée, αλλά χρειάστηκαν 5 ολόκληρα χρόνια για να δουν νέο δίσκο από την αγαπημένη τους μπάντα.

Το φετινό άλμπουμ America μάλλον αγνοήθηκε από την κριτική, πάντως εμπορικά έδειξε ότι το γκρουπ βαστάει πολύ γερά, σκαρφαλώνοντας εύκολα στο #2 της Αμερικής και στο #4 της Βρετανίας, ενώ έφτασε και στο #11 της χώρας μας, όπου οι Thirty Seconds To Mars έχουν διαπιστωμένα κάμποσο κοινό.

Αλλά τώρα, παραιτήθηκε από τη μπάντα ο επί 15ετία βασικός κιθαρίστας (και πολυοργανίστας) Tomo Miličević, ο οποίος ήδη είχε κάνει την απουσία του αισθητή στην πρόσφατη ευρωπαϊκή περιοδεία. «Μη διαιρεθείτε εξαιτίας της απόφασής μου», διαμήνυσε στους fans, «σας παρακαλώ να πιστέψετε ότι ήταν το καλύτερο και για μένα και για το συγκρότημα». Οι λόγοι της αποχώρησης δεν διευκρινίστηκαν, φαίνεται πάντως ότι το διαζύγιο ήταν πικρόχολο.

Θέλοντας ίσως να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λοιπόν, αλλά και να συνεχίσει το promo για το America, το επιτελείο του γκρουπ δημοσίευσε ένα καινούριο βιντεοκλίπ, αυτή τη φορά για το τραγούδι "Rescue Me": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Είναι ένα τραγούδι πόνου, ένα τραγούδι πίστης, ένα τραγούδι για την ελευθερία, για τον ωμό πόλεμο που τόσοι από μας διεξάγουν ενάντια στον φόβο, στην κατάθλιψη, στο άγχος», δήλωσε ο Jared Leto.

{youtube}yEWb6bsd5lo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured