Το όνομα Chicago Cubs δεν λέει τίποτα σε μας εδώ στην Ελλάδα, αλλά στις Η.Π.Α. είναι ομάδα πρώτης γραμμής στο μπέιζμπολ και καμάρι για τους κατοίκους του Σικάγο και γενικά του Ιλινόι. Και ένας από τους πιο διάσημους fans της, είναι ο Eddie Vedder. Γιατί μπορεί να μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, είναι όμως από το Evanston του Ιλινόι και αυτή η αθλητική συμπάθεια τον συνόδευσε και στην ενήλικη ζωή του.

Πίσω στο 2007, μάλιστα, ο Vedder έγραψε για χάρη των Chicago Cubs το τραγούδι "All The Way", το οποίο και κυκλοφόρησε το 2008 και σε single μέσω του Ten Club: το διέθεσε ψηφιακά μέσω της ιστοσελίδας των Pearl Jam και σε φυσικό format σε επιλεγμένα καταστήματα του Σικάγο.

Τώρα, λοιπόν, το "All The Way" επιστρέφει απροσδόκητα στην επικαιρότητα, μέσω της Third Man Records, της δισκογραφικής δηλαδή εταιρίας του Jack White.

Όποιος λοιπόν αγοράσει εισιτήρια για το μεγάλο ματς που θα δώσουν οι Chicago Cubs στις 6 Ιουλίου, θα λάβει ως δώρο και ένα 7ιντσο συλλεκτικό βινύλιο σε μπλε και κόκκινο χρώμα, το οποίο θα έχει το "All The Way" ως βασικό single και το "Go, Cubs, Go" του Steve Goodman (1984) ως b-side.

{youtube}iQWbKqFVoeQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured