Χαμός έγινε πριν λίγες μέρες στη Σκιάθο, όταν άρχισε να κυκλοφορεί ευρύτερα η είδηση πως στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» προσγειώθηκε ένα Boeing 767 με το χαρακτηριστικό σήμα κατατεθέν των Rolling Stones (με τη γλώσσα).

Το γκρουπ βρίσκεται βέβαια σε παγκόσμια περιοδεία, όμως η ημερομηνία συνέπιπτε πράγματι με ένα κενό που είχαν μεταξύ των συναυλιών στο Μάντσεστερ και στο Εδιμβούργο. Και με τη Σκιάθο να έχει μπει στον χάρτη των Βρετανών λόγω (και) της πρόσφατης επίσκεψης του πρίγκιπα Κάρολου στην Ελλάδα, δεν ήταν παρά υπόθεση μερικών ωρών για το lear jet των Rolling Stones να φτάσει στο νησί.

Οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν βέβαια ποτέ με κάποιον επίσημο τρόπο, ενώ κάποιοι επεσήμαναν ότι το αεροσκάφος που προσγειώθηκε στη Σκιάθο δεν μοιάζει πολύ με αυτό που ξέρουμε ότι χρησιμοποιούν συνήθως οι Rolling Stones.

Ωστόσο τα όσα εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια έδειξαν να επιβεβαιώνουν όσους θεωρούν ότι η θρυλική μπάντα έκανε όντως ένα μικρό, ελληνικό διάλειμμα: σύμφωνα με όσα μετέδωσε και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ένα μικρό λεωφορείο με μαύρα τζάμια προσέγγισε το τζετ, επιβίβασε 7 άτομα και τα μετέφερε στο λιμάνι, όπου τους περίμενε το τρικάταρτο σκάφος Eos, το οποίο είχε επίσης καταπλεύσει πρόσφατα στη Σκιάθο. 4 επιβάτες αποβιβάστηκαν εκεί, με τους υπόλοιπους 3 να συνεχίζουν ως τις Κουκουναριές, όπου και έκατσαν για φαγητό στο πολυτελές εστιατόριο του ξενοδοχείου Skiathos Palace.

{youtube}RbmS3tQJ7Os{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured