Μία από τις μεγάλες επιστροφές του 2018 ήταν κι αυτή των Sleep, μπάντας που πίσω στη δεκαετία του 1990 όρισε το stoner ύφος, ιδίως με το άλμπουμ-ορόσημο Sleep's Holy Mountain (1992).

Οι Sleep γύρισαν λοιπόν φέτος με το άλμπουμ The Sciences (βγήκε από την Third Man Records του Jack White), το οποίο περιέχει το πρώτο νέο τους υλικό εδώ και μια 20ετία, κυκλοφόρησαν όμως και ένα καινούριο κομμάτι έξω από τον κύκλο του άλμπουμ αυτού, το "Clarity".

Τώρα, οι Αμερικανοί εκπλήσσουν με ένα ακόμα φρέσκο τραγούδι εκτός του The Sciences κύκλου, το χορταστικό "Leagues Beneath", με διάρκεια 16 λεπτά.

Όπως συνέβη και με το "Clarity", έτσι και το "Leagues Beneath" ηχογραφήθηκε αποκλειστικά για για το Adult Swim, το δημοφιλές στις Η.Π.Α. μουσικόφιλο πρόγραμμα του τηλεοπτικού δικτύου Cartoon Network: μπορείτε λοιπόν να το ακούσετε πατώντας εδώ.

Στο μεταξύ, η άλλη μπάντα του Al Cisneros, οι OM, καταφτάνουν ξανά στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες: θα παίξουν στο Piraeus 117 Academy, το Σάββατο 2 Ιουνίου, σε μία από τις ελάχιστες περιστάσεις που θα εμφανιστούν φέτος στην Ευρώπη.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured