30 χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από τότε που ο Julian Cope έδιωξε τον Ian McCulloch από τους A Shallow Madness και τους μετονόμασε σε Teardrop Explodes, αναγκάζοντας τον 19χρονο μουσικό από το Λίβερπουλ να στήσει τους Echo & The Bunnymen μαζί με τον Will Sergeant και τον Les Pattinson.

Το γκρουπ έχει να φανεί περίπου 4 χρόνια, από το Meteorites του 2014, άλμπουμ που τους έμπασε στο #37 της Βρετανίας και τους χάρισε την πρώτη τους είσοδο στα εθνικά charts των Η.Π.Α. (#138) μετά τις δόξες της δεκαετίας του 1980. Στις κριτικές, όμως, δεν τα πήγε αναλόγως καλά -θυμηθείτε τι έγραψε σε μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ.

Πριν λίγες ώρες, όμως, οι Echo & The Bunnymen έδωσαν στη δημοσιότητα μια φρέσκια επανεκτέλεση στο "Seven Seas", την οποία μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Στην πρωτότυπη εκδοχή του, το τραγούδι βρισκόταν στον δίσκο του 1984 Ocean Rain -είχε μάλιστα κοπεί και σε single, χαρίζοντάς τους ένα #16 στη Βρετανία.

Το "Seven Seas" προλογίζει ένα νέο άλμπουμ εκ μέρους της μπάντας. Έχει τίτλο The Stars, The Oceans & The Moon και θα βγει στις 5 Οκτωβρίου από τη BMG.

{youtube}kwdHv6BZdSI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured