Την τετράδα από το Frederick του Μέριλαντ την ξέρουμε πολύ καλά εδώ στην Ελλάδα, όπου το stoner παραμένει δημοφιλές είδος, καθώς έχουν έρθει κάμποσες φορές για συναυλίες.

Δισκογραφικά ωστόσο έχουν πλέον κυλήσει γύρω στα 3 χρόνια από το Psychic Warfare του 2015, δίσκο που τους χάρισε τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία τους, καθώς κόντεψε να μπει στα 10 πρώτα των εθνικών charts των Η.Π.Α. (έμεινε στο #11, ενώ μπήκε και στο #20 της Βρετανίας).

Τώρα, λοιπόν, έφτασε η ώρα για τη συνέχεια. Και μια πρώτη γεύση αυτής είναι το καινούριο τραγούδι "Gimme The Keys LV", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Gimme The Keys LV" αποτελεί προπομπό του νέου δίσκου Book Of Bad Decisions, που ηχογραφήθηκε στα Sputnik Sound στούντιο στο Νάσβιλ του Τενεσί με παραγωγό τον Vance Powell, γνωστό από τη δουλειά του με τον Jack White στα συγκροτήματα Dead Weather και Raconteurs. Θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου ως διπλό CD και LP από τη Weathermaker Music -στα δε ελληνικά δισκοπωλεία θα έρθει σε διανομή Heathen Natives.

«Τα τραγούδια ήταν λες και ξεπηδούσαν από τα ηχεία» σχολίασε ο ντράμερ της μπάντας Jean-Paul Gaster, με τον μπασίστα Dan Maines να προσθέτει ότι «ηχογραφώντας με τον Vance Powell αποκτήσαμε μια φρέσκια προσέγγιση στο πώς θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα άλμπουμ που θα έπιανε όλον τον live παλμό των Clutch».

{youtube}htSvzWy-WcY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured