Αρκετοί μνημόνευσαν τη Céline Dion τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας, λόγω του διήμερου χαμού που έγινε στο Tae Kwon Do με τη Lara Fabian -οι συγκρίσεις, βλέπετε, αναπόφευκτες.

Η Καναδέζα σταρ της mainstream pop με τις πωλήσεις 220.000.000 δίσκων σε πλανητικό επίπεδο προτιμά τις χαμηλές πτήσεις τα τελευταία χρόνια: τελευταία της δουλειά ο γαλλόφωνος δίσκος Encore Un Soir του 2016, που της χάρισε ένα ακόμα #1 στην πατρίδα της και στη Γαλλία, μα μόλις ένα #96 στις Η.Π.Α. κι ένα απογοητευτικό #88 στη Βρετανία -καλά κρατεί πάντως και στην Ελλάδα, όπου έφτασε στο #32.

Τώρα, όμως, η Céline Dion επιστρέφει στα αγγλόφωνα με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "Ashes": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, παρακολουθώντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Μέχρι στιγμής, πάντως, το "Ashes" δεν φαίνεται να προλογίζει κάποιο νέο αγγλόφωνο άλμπουμ για την 50χρονη ερμηνεύτρια. Είναι η συμμετοχή της στο soundtrack της ταινίας Deadpool 2 -το κλιπ, μάλιστα, τελειώνει με τον Ryan Reynolds να την επευφημεί, αλλά και να της κάνει και πλάκα ταυτόχρονα, λέγοντάς της ότι «εδώ είναι το Deadpool 2, όχι ο Τιτανικός»!

{youtube}X11yw6YL1w{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured