Συζητήθηκε αρκετά ο Ty Segall στην τρέχουσα δεκαετία, ειδικά ένα indie πλαίσιο με έντονες garage rock και psych revival τάσεις. Και υπήρξε μάλιστα ένα διάστημα, εκεί γύρω στο 2014, που φάνηκε ότι ο Καλιφορνέζος θα εδραιωνόταν στο κιθαριστικό mainstream των καιρών μας -εν τέλει δεν συνέβη, διατηρεί όμως πιστούς ακολούθους όπως έδειξε και το φετινό του άλμπουμ Freedom's Goblin, το οποίο τον έφερε στο #117 των εθνικών charts στις Η.Π.Α. και στο #73 της Βρετανίας (δείτε τι έγραψε γι' αυτό ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ).

Τώρα, ο αεικίνητος Segall συνεργάζεται ξανά με τον White Fence (κατά κόσμον Tim Presley), 6 περίπου χρόνια μετά το κοινό τους άλμπουμ Hair. Πρώτος καρπός των νέων ηχογραφήσεων ένα τραγούδι ονόματι "Good Boy", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Good Boy" είναι προάγγελος ενός καινούριου άλμπουμ των δύο φίλων και συνοδοιπόρων: θα έχει τίτλο Joy και θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου από τη Drag City.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ty Segall θα μας επισκεφθεί έχοντας μαζί του φρέσκο υλικό, κάτι που σίγουρα κάνει ακόμα πιο αναμενόμενη την επικείμενη συναυλία του στην Αθήνα -έρχεται το Σάββατο 16 Ιουνίου στο Gagarin, με τους Freedom Band. Έχουν περάσει περίπου 4 χρόνια από την προηγούμενη ζωντανή του εμφάνιση στην Ελλάδα, τον Ιούνιο του 2014. Μπορείτε να θυμηθείτε όσα συνέβησαν τότε ξαναδιαβάζοντας (εδώ) την ανταπόκριση της Άννας Προκόβα.

{youtube}mZHfOov3SOs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured