news.team

Εκτός από το πραγματικά αξέχαστο όνομά τους, οι Napalm Death αναδείχθηκαν και σε πρωτοπόρους του grindcore ήχου, βρίσκοντας μια μοναδική διασύνδεση μεταξύ του death metal της δεκαετίας του 1980 και της crust punk αισθητικής στο ντεμπούτο τους Scum (1986), την οποία και τελειοποίησαν κατόπιν, την εποχή του Harmony Corruption (1990). Διόλου τυχαία, αυτός ήταν και ο δίσκος που άρχισε να τους βγάζει από το underground, πιάνοντας ένα #67 στα βρετανικά charts της εποχής.

Σήμερα, δεν έχει μείνει πια στο γκρουπ κανείς από τους 2 ιδρυτές του, αλλά και κανένα από τα μέλη της πρώτης (σταθερής) σύνθεσης, παραμένει όμως λίγο-πολύ ατόφιο το line-up που έφτιαξε το Harmony Corruption και τα μετέπειτα άλμπουμ. Τελευταία τους παρουσία στη δισκογραφία ήταν το Apex Predator - Easy Meat του 2015 (Βρετανία #15, Η.Π.Α. #202, Γαλλία #99, Γερμανία #36), για το οποίο μπορείτε να δείτε τι είχε γράψει σε μας ο Στυλιανός Τζιρίτας, πατώντας εδώ.

Τώρα, οι Napalm Death ετοιμάζονται να επιστρέψουν και, στα πλαίσια αυτά, δίνουν στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ φτιαγμένο από τον Costin Chioreanu για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Standardization": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Standardization" προέρχεται από τη νέα συλλογή Coded Smears And More Uncommon Slurs, η οποία ήδη κυκλοφορεί από τη Century Media, περιέχοντας σπάνιες ή/και ανέκδοτες ηχογραφήσεις της μπάντας από την περίοδο 2004-2016. Το "Standardization" προέρχεται από τα sessions που έδωσαν το άλμπουμ Utilitarian (2011) και είχε μείνει ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα.

{youtube}FNlWLtZMvko{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured