news.team

Πίσω στο 2002, οι Interpol δημιούργησαν έναν χαμό με το ντεμπούτο τους Turn On The Bright Lights, που κορύφωσε την απήχηση του post-punk revival ρεύματος μέσα στο γενικό indie πλαίσιο της εποχής, έστω και αν οι εμπορικές αποδόσεις δεν ήταν σπουδαίες (#158 στην πατρίδα Αμερική, μόλις #101 στη Βρετανία, συν ένα #62 στη Γαλλία).

Από τότε έχει περάσει κάμποσος καιρός, πέρυσι πάντως οι Interpol τίμησαν τα 15 χρόνια του δίσκου τους παίζοντάς τον ολόκληρο -για πρώτη φορά στην καριέρα τους- σε μια σειρά συναυλιών ανά τον πλανήτη.

Τώρα, η μπάντα δίνει στη δημοσιότητα ένα μίνι ντοκιμαντέρ 8 λεπτών (περίπου), δημιουργημένο κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας περιοδείας, σε μια στάση που έκαναν στο Μέξικο Σίτι: μπορείτε να το δείτε ολόκληρο στον σύνδεσμο παρακάτω.

Σε αυτό, τους ακούμε να θυμούνται τις μέρες δημιουργίας του Turn On The Bright Lights, μεταξύ άλλων και τη (χιουμοριστική) πρόταση του τότε μπασίστα τους Carlos D να ονομάσουν το άλμπουμ Celebrated Basslines Of The Future.

Κατά τα λοιπά, οι Interpol ετοιμάζουν το επόμενό τους δισκογραφικό βήμα αυτήν την περίοδο. Πάνε άλλωστε κοντά 4 χρόνια πια από το El Pintor (Η.Π.Α. #7, Βρετανία #9), δίσκο που δεν είχε αρέσει σε όλους, πάντως είχε αφήσει λίαν ικανοποιημένο τον συντάκτη μας Άγγελο Γεωργιόπουλο (δείτε την κριτική του εδώ).

{youtube}t_wRYe8wZxU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured