news.team

Πάει πια πάνω από δεκαετία που ο Βρετανός παραγωγός Ryan Lee West καταθέτει ηλεκτρονικές δουλειές που έχουν κερδίσει τους κριτικούς, αν και ακόμα του διαφεύγει η αναγνώριση από κάποιο ευρύτερο κοινό.

Φέτος, το προσωπικό του όχημα Rival Consoles επέστρεψε με το νέο άλμπουμ Persona, δουλειά που εμπνεύστηκε από την περίφημη ταινία του Ingmar Bergman και βγήκε κι αυτή (όπως και οι προηγούμενες του West) από την Erased Tapes. Είναι το 4ο στούντιο άλμπουμ του και έρχεται 3 χρόνια μετά το Howl.

Το σχετικό λοιπόν promo καλά κρατεί και τώρα συνεχίζεται με ένα νέο βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το κομμάτι "Hidden": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ ενισχύει ταυτόχρονα και την περιοδεία που ξεκίνησε ο Βρετανός παραγωγός στη βόρεια Αμερική. Το σκηνοθέτησε ο Dan Medhurst, που, όπως εξήγησε, κινηματογράφησε μια ζωντανή εμφάνιση του Rival Consoles και την πέρασε ύστερα από μια σειρά παλιών editing monitors και προτζέκτορες του BBC, προσθέτοντας κι άλλα επίπεδα μέσω ειδικών φακών, κατά το δοκούν.

{youtube}Z4DqCevajw4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured