news.team

φωτογραφία: Marty Moffat

Τελευταίο σημαντικό κεφάλαιο στο βρετανικό hard rock, οι Thunder έγιναν γνωστοί ανοίγοντας τις συναυλίες των Aerosmith στο Νησί κατά την περιοδεία για το Pump και εκτοξεύτηκαν σε εμπορικό φαινόμενο στο πρώτο μισό των 1990s, τότε που το άλμπουμ Laughing Οn Judgement Day κόντεψε να τους στείλει στο νούμερο 1 (έμεινε στο #2) και σημείωσαν 16 top-40 επιτυχίες.

Αν και το γκρουπ διαλύθηκε το 2000, είναι και πάλι μαζί εδώ και μια 7ετία και διανύουν ξανά μια πολύ επιτυχημένη φάση, με το άλμπουμ Rip It Up του 2017 να τους χαρίζει ένα ανέλπιστο #3 στην πατρίδα Βρετανία.

Είμαστε λοιπόν τυχεροί που θα μας επισκεφθούν για πρώτη φορά, σε αυτήν ακριβώς τη φάση της καριέρας τους, το Σάββατο 19 Μαΐου, στο Gagarin. Special guests, το δεκαμελές hard progressive συγκρότημα SL Theory. Το σόου θα ανοίξουν οι Αθηναίοι KINGDRAGON, με το μελωδικό τους hard rock.

Σε συνεργασία με τη διοργάνωση, το Avopolis σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία.

Ο διαγωνισμός μας λήγει μεθαύριο Τετάρτη 16 Μαΐου τα μεσάνυχτα και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Thunder» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Πέμπτης 17/5, αμέσως μόλις γίνει η κλήρωση.

{youtube}K6qNNtVNeYs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured