news.team

«Δεν είχα ιδέα. Αλλά με διασκεδάζει».

Με αυτά τα λόγια αντέδρασε ο Alex Turner, όταν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη Γερμανία ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας Intro τον πληροφόρησε ότι χιλιάδες fans των Arctic Monkeys βάζουν την υπογραφή τους σε μια ιντερνετική καμπάνια, η οποία του ζητά να ...ξυριστεί!

«Ο Alex Turner είχε την ευκαιρία να γεράσει σαν το παλιό, καλό κρασί», γράφουν οι ιθύνοντες της τελευταίας, «όλα όμως πήγαν πάρα πολύ στραβά όταν αποφάσισε να αφήσει γενειάδα».

Ο Turner, βέβαια, κάθε άλλο παρά δεσμεύτηκε ότι θα λάβει υπόψιν τις προτιμήσεις και τις ...ανησυχίες τους. Οπότε θα πρέπει να τον αναμένουμε με τη γενειάδα στη χώρα μας, στην πολυαναμενόμενη πρώτη εμφάνιση των Arctic Monkeys στην Ελλάδα, οι οποίοι έρχονται στο Terra Vibe την Παρασκευή 6 Ιουλίου, ως headliners της 1ης μέρας του Rockwave 2018.

Ο επίσης πολυαναμενόμενος νέος δίσκος τους Tranquility Base Hotel & Casino κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 11 Μαΐου, 5 χρόνια μετά το ΑΜ του 2013. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από την προ λίγων ημερών έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας τους, στο Observatory North Park του Σαν Ντιέγκο, στην Καλιφόρνια.

{youtube}nD6eU4p1DKU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured