Λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα για πρώτη φορά, ο Enrique Iglesias έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Move To Miami", στο οποίο συνεργάζεται ξανά με τον Pitbull -μπορείτε να το τσεκάρετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Με διεθνείς πωλήσεις άνω των 170.000.000 ο 43χρονος γιος του Julio Iglesias είναι ο βασιλιάς της σύγχρονης latin pop και ένας από τους πιο επιτυχημένους Ισπανούς τραγουδιστές της δισκογραφημένης ιστορίας. Με τον δε Pitbull έχει συνεργαστεί κάμποσες φορές, με τελευταία περίπτωση το επιτυχημένο single του 2014 "I'm A Freak" (Ισπανία #17, Βρετανία #4).

Το "Move To Miami" είναι ένας ακόμα προάγγελος για το επόμενο άλμπουμ του Enrique Iglesias, για το οποίο δεν υπάρχει ακόμα ούτε τίτλος, ούτε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Για το τραγούδι, πάντως, αρκετοί προβλέπουν ότι θα είναι ένα από τα μεγάλα hits του φετινού καλοκαιριού.

Αύριο Πέμπτη 10 Μαΐου, ο Enrique Iglesias θα βρίσκεται στην Αθήνα, για μια μεγάλη συναυλία στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α.

{youtube}l884wKofd54{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured