Τρία περίπου χρόνια από το σούπερ επιτυχημένο άλμπουμ How Big, How Blue, How Beautiful (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #1), οι Florence + The Machine είναι έτοιμοι για την επιστροφή τους.

Ως promo λοιπόν γι' αυτήν, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα πραγματικά εντυπωσιακό βιντεοκλίπ φτιαγμένο από τον A.G. Rojas για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Hunger", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Hunger" είναι ένας ακόμα προπομπός για το νέο άλμπουμ High As Hope, που θα κυκλοφορήσει από τη Republic στις 29 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει συμμετοχές από τον Jamie xx, τον Kamasi Washington και τον Sampha (μεταξύ άλλων). Την παραγωγή έχει αναλάβει η ίδια η Florence Welch, μαζί με τον Emile Haynie.

Όπως δήλωσε η Florence, το "Hunger" μιλάει για τις φορές εκείνες που ψάχνουμε την αγάπη σε πράγματα που ίσως δεν την αφορούν και απλώς μας κάνουν να αισθανόμαστε λιγότερο μόνοι. «Έκανα τον εαυτό μου πιο τρωτό σε αυτό το τραγούδι», είπε, «ώστε να ενθαρρύνω τη διασύνδεση, καθώς πολλοί από μας έχουμε νομίζω νιώσει έτσι. Και, μερικές φορές, όταν δεν μπορείς να το πεις, μπορείς να το τραγουδήσεις».

{youtube}5GHXEGz3PJg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured