φωτογραφία: Ντιάνα Καλημέρη

Το 2017 ήταν μια καλή χρονιά για τον Mac DeMarco, ο οποίος είδε το 4ο στούντιο άλμπουμ του This Old Dog να μπαίνει για πρώτη φορά στα charts της πατρίδας του (Καναδάς #27), να του χαρίζει τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής επιτυχία στις Η.Π.Α. (#29) και να τον κάνει και σημαντικό όνομα στη Βρετανία (#21). Ήταν όμως μια καλή χρονιά και για τους Έλληνες fans του, που πέτυχαν μια αρκετά εντυπωσιακή συσπείρωση στον πρώτο του ερχομό εδώ, για τη 2η μέρα του Winter Plisskën Festival 2017 (δείτε τι έγραψε η Τάνια Σκραπαλιώρη, εδώ).

Τώρα, ο 28χρονος τραγουδοποιός επανέρχεται στο προσκήνιο με ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Eternally 12", στο οποίο βρίσκεται να συνεργάζεται με την 19χρονη κιθαρίστρια Melanie Faye: μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας και το (παράδοξο) επίσημο βιντεοκλίπ.

Aν και δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής, θα πρέπει να θεωρούμε το "Eternally 12" ως συμμετοχή του DeMarco στο επικείμενο ΕΡ της Faye, παρά ως προπομπό μιας νέας, δικής του δουλειάς.

{youtube}PeclibNMsiA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured