φωτογραφία: Sam Gehrke

Κανείς δεν κάνει μουσική σαν τους The Body, λένε και, πράγματι, πολύ δύσκολα θα βρει κανείς άλλο γκρουπ στο σημερινό στερέωμα το οποίο να τεντώνει τόσο πολύ και τόσο πετυχημένα τα όρια του σκληρού ήχου.

Το αμερικάνικο δίδυμο φάνηκε τελευταία φορά στη δισκογραφία με το περσινό ΕΡ A Home On Earth, αλλά αυτό που είχε συζητηθεί ευρύτερα ήταν το άλμπουμ του 2016 No One Deserves Happiness, το οποίο βρέθηκε και στη δική μας λίστα με τις διεθνείς προτάσεις για τη χρονιά εκείνη (δείτε τι είχε γράψει στην κριτική του ο Χρυσόστομος Τσαπραΐλης, πατώντας εδώ).

Τώρα, οι Chip King & Lee Buford επιστρέφουν με ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "Can Carry No Weight", για το οποίο συνεργάστηκαν με την Kristin Hayter των Lingua Ignota: μπορείτε να το ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

To "Can Carry No Weight" αποτελεί προπομπό ενός νέου άλμπουμ, που θα έχει τίτλο I Have Fought Against It, But I Can't Any Longer και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου από την Thrill Jockey.

Αυτό σημαίνει ότι οι Body καταφτάνουν στην Αθήνα με νέο υλικό, για την πρώτη και αναμενόμενη από πολλούς μουσικόφιλους συναυλία τους στην Ελλάδα (Σάββατο 5 Μαΐου, στο Temple). Λίγες μέρες πριν, εμφανίστηκαν και στο περίφημο φεστιβάλ Roadburn της Ολλανδίας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured