Πολλά έγιναν τελευταία στο στρατόπεδο των Ghost και λίγο το ένα, λίγο το άλλο, χάθηκε το «μυστήριο» που επιμελώς είχε καλλιεργηθεί γύρω από τη μπάντα, με τον Tobias Forge να έρχεται έτσι στο προσκήνιο ως τραγουδιστής (άρα και ως κάθε Πάπας Εμέριτος από το 2008 μέχρι σήμερα, που αναλαμβάνει πια τον ρόλο του καρδινάλιου Copia) και ιθύνων νους του σχήματος.

Αυτό πάντως που σίγουρα δεν έχει χαθεί, είναι η πίστη στις μουσικές ικανότητες των Ghost, οι οποίοι με το Meliora του 2015 γνώρισαν τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία τους (Σουηδία #1, Η.Π.Α. #8, Βρετανία #23), γενόμενοι μία από τις λίγες σκληρές μπάντες των καιρών μας που μπόρεσε να συνασπίσει γύρω της ένα ευρύ rock ακροατήριο. Θυμίζουμε ότι βρέθηκε πολύ ψηλά και στη λίστα με τις δικές μας διεθνείς προτάσεις για το 2015, όπως τις ψήφισε η συντακτική μας ομάδα (δείτε εδώ).

Τώρα, οι Ghost γυρνάνε σελίδα και είναι επιτέλους έτοιμοι να αφήσουν πίσω τους την κρίση των τελευταίων χρόνων. Πρώτο δε δείγμα γραφής των νέων τους φιλοδοξιών είναι το ολοκαίνουριο "Rats", τραγούδι που μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το "Rats" προλογίζει το νέο άλμπουμ Prequelle, το οποίο θα κυκλοφορήσει 1 Ιουνίου από τη Spinefarm και τη Loma Vista.

Τι να περιμένουμε από αυτό; Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν, θα είναι ένας δίσκος γύρω από την πανώλη, την Αποκάλυψη και τους σκοτεινούς αιώνες.

{youtube}C_ijc7A5oAc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured