Οριακά έχει περάσει ένας χρόνος από την τελευταία κατάθεση του Josh Tillman υπό τη Father John Misty περσόνα του, Pure Comedy -άλμπουμ που του χάρισε τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα διάκριση στην πατρίδα Αμερική (#10), αλλά και στη Βρετανία (#8). Ορισμένοι, πάντως, βρήκαν ότι η απήχηση οφείλεται στην ποιότητα του αμέσως προηγούμενου I Love You, Honeybear (2015), κρίνοντας το Pure Comedy ως μουσικά υποδεέστερη δουλειά (δείτε τι έγραψε σε μας ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ).

Παρά το σύντομο μεσοδιάστημα, ο Father John Misty ανακοίνωσε ότι επιστρέφει με καινούρια δουλειά το φετινό καλοκαίρι και πριν λίγες ώρες έδωσε στη δημοσιότητα 2 νέα τραγούδια, το "Just Dumb Enough To Try" και το "Disappointing Diamonds Are the Rarest Of Them All" -μπορείτε να τα ακούσετε διαδοχικά στους συνδέσμους παρακάτω.

{youtube}tAmj-Iqwu7A{/youtube}

Και τα 2 κομμάτια δίνουν μια (καλή, ομολογουμένως) πρώτη γεύση του δίσκου God's Favorite Customer, που θα κυκλοφορήσει 1 Ιουνίου, από τη μεν Sub Pop στην Αμερική, από τη δε Bella Union στην Ευρώπη. Στο ίδιο άλμπουμ θα περιέχεται και το "Mr. Tillman", τραγούδι που είχε βγει τον Φεβρουάριο χωρίς περαιτέρω πληροφορίες να το συνοδεύουν.

{youtube}1YFB3zEQ3iI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured