Η περσινή επιστροφή των Fleet Foxes με το Crack-Up, ύστερα από κάμποσα χρόνια απουσίας, στηρίχτηκε από την indie κοινότητα και έστειλε τη μπάντα στο #9 των εθνικών charts στις Η.Π.Α. και στο #9 της Βρετανίας, θέσεις πάντως υποδεέστερες σε σύγκριση με το τι είχε γίνει το 2011, επί Helplessness Blues.

Το γκρουπ συνεχίζει το promo και μέσα στο 2018, αυτή τη φορά με ένα νέο βιντεοκλίπ κινουμένων σχεδίων για το τραγούδι "If You Need To, Keep Time On Me" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ σκηνοθέτησε η κολεκτίβα Vidanoise, με τους David Hession και Rosie Holtom να υπογράφουν τη δημιουργία του animation. «Αν θέλετε μια στιγμή γαλήνης», λένε στη σχετική τους ανακοίνωση, «ακούστε το κομμάτι βλέποντας τι φτιάξαμε».

Οι Fleet Foxes σκοπεύουν στο μεταξύ να βγάλουν κάτι καινούριο με αφορμή τη φετινή Ημέρα Δισκοπωλείων (Record Store Day), το Σάββατο 21 Απριλίου. Θα είναι ένα 7ιντσο single βινυλίου, που στην πρώτη πλευρά θα έχει μια αδημοσίευτη ως τώρα ζωντανή ηχογράφηση του "Crack-Up" με την ισλανδική γυναικεία χορωδία Graduale Nobli, στο Harpa Concert Hall του Ρέικιαβικ. Ως δε b-side θα μπει ένα ακόμα ακυκλοφόρητο κομμάτι, το "In The Morning" από ζωντανή ηχογράφηση στο Montreux Jazz Festival του 2017.

{youtube}OIrNaX__Cjk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured