Οι Gang Of Four είναι σταθερό σημείο αναφοράς στην post-punk γεωγραφία χάρη στο single "Damaged Goods" του 1978 και στο άλμπουμ Entertainment! του 1979 (Βρετανία #45), χαίρουν όμως εκτίμησης και για τις υπόλοιπες δουλειές τους μέχρι τη διάλυση του 1984, έστω κι αν άλλαξαν (και για πολλούς μαλάκωσαν) τον ήχο τους.

Το γκρουπ αναδημιουργήθηκε από τις στάχτες του το 2004 και διατηρείται σήμερα ζωντανό χάρη στο πείσμα του Andy Gill. Πέρασαν μάλιστα και από την Ελλάδα το 2016, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Άγγελο Κλειτσίκα να μιλήσει μαζί του (βρείτε τη συνέντευξη εδώ).

Τώρα, 3 χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ What Happens Next, οι Gang Of Four επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο κομμάτι "Ivanka (Things You Can't Have)", στο οποίο τα βάζουν με την κόρη του Donald Trump, Ivanka: μπορείτε να το ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Το "Ivanka (Things You Can't Have)" προέρχεται από το νέο τους ΕΡ Complicit (замешанная), το οποίο κυκλοφορεί την Παρασκευή 20 Απριλίου και αποτελεί προπομπό ενός ολοκληρωμένου άλμπουμ, που μάλλον θα εμφανιστεί το καλοκαίρι.

«Θα ήταν εύκολο να τα βάλει κανείς με τον Donald Trump και μάλιστα με υπερβολικά καταδικαστικό τόνο», δήλωσε ο Gill, εξηγώντας ότι το δικό του ενδιαφέρον τράβηξε αντιθέτως η προθυμία της Ivanka να προσφέρει μια εξήγηση για κάθε τι που έκανε ο πατέρας της στις πρώτες ειδικά μέρες της διακυβέρνησής του κι ενώ ήδη της είχε δώσει δημόσια θέση μέσα στον Λευκό Οίκο.


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured