Λίγες μόλις μέρες απομένουν πια για την πολύκροτη επιστροφή των A Perfect Circle, με το σούπερ γκρουπ του Maynard James Keenan να κορυφώνει κι εκείνο με τη σειρά του το σχετικό promo.

Έδωσαν λοιπόν στην κυκλοφορία ένα ακόμα καινούριο τραγούδι, με τον «παλαβό» τίτλο "So Long, And Thanks For All The Fish": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.
Ο τίτλος βεβαίως δεν ανήκει στους A Perfect Circle, αλλά στο 4ο βιβλίο της σειράς Hitchhiker's Guide to the Galaxy του Douglas Adams: είναι το μήνυμα που άφησαν τα δελφίνια πριν εγκαταλείψουν τον πλανήτη Γη.

Το "So Long, And Thanks For All The Fish" είναι προπομπός του άλμπουμ Eat The Elephant, το οποίο θα βγει από την BMG την Παρασκευή 20 Απριλίου.

Για τους A Perfect Circle αυτή θα είναι ουσιαστικά η επιστροφή τους στη δισκογραφία, 14 ολόκληρα χρόνια μετά το eMOTIVe του 2004 (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #80, Αυστραλία #8, Γαλλία #61, Καναδάς #5, Γερμανία #33), άσχετα αν το 2013 η μπάντα έβγαλε ένα νέο κομμάτι, αλλά και το εντυπωσιακό live box set Featuring Stone And Echo.

{youtube}r03V9OEJlgg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured