Το 1959, σε ένα πάρτι που έγινε στο σπίτι του στο Bad Nauheim της Γερμανίας -όπου υπηρετούσε τότε τη στρατιωτική του θητεία- ο 24χρονος Elvis Presley γνώρισε την 14χρονη Priscilla Beaulieu. Οι γονείς της θύμωσαν που άργησε να γυρίσει σπίτι και της ζήτησαν να μην τον ξανασυναντήσει, αλλά εκείνος τους έπεισε για το αντίθετο, δίνοντάς τους προσωπική υπόσχεση ότι ποτέ δεν θα την έφερνε ξανά πίσω τόσο αργά.

Όταν γύρισε στην Αμερική η σχέση διατηρήθηκε μέσω τηλεφώνου και μόλις το 1962 μπόρεσαν να ξαναβρεθούν. Το 1963 άρχισαν να συζούν στη Graceland υπό όρους και τελικά παντρεύτηκαν το 1967, με την ιστορία τους ωστόσο να μην εξελίσσεται καλά από εκείνο το σημείο και έπειτα: ο Elvis έχασε το σεξουαλικό του ενδιαφέρον, η Priscilla ξεκίνησε έναν παράνομο δεσμό με τον καθηγητή του καράτε της και εν τέλει πήραν διαζύγιο το 1972. Ωστόσο παρέμειναν αγαπημένοι και πολύ κοντά, ως τον θάνατο του Βασιλιά του Rock 'n' Roll το 1977.

Τώρα, η 72χρονη πλέον Priscilla θυμάται ξανά τις τελευταίες του μέρες μιλώντας σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Elvis Presley: The Searcher, το οποίο ήδη έκανε την πρεμιέρα του στο φετινό South by Southwest Film Festival και βρίσκεται στα «προσεχώς» για να κυκλοφορήσει και ευρύτερα.

Η Priscilla λέει μεταξύ άλλων ότι συχνά ο κόσμος ρωτάει τι έκανε ο περίγυρος του Elvis για το εμφανές πρόβλημα που είχε από ένα σημείο και μετά με τα ναρκωτικά. Επισημαίνει όμως ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και ότι ο άμεσος περίγυρος προσπάθησε πολύ να τον απομακρύνει από τον εθισμό. «Αλλά στον Elvis Presley, δεν έλεγες τι να κάνει», τονίζει, «έγιναν προσπάθειες, μα δεν έβγαινε κάτι. Ήξερε τι έκανε».

{youtube}RF5fW3-9DeI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured