Οι Temptations έχουν μείνει γραμμένοι στη μουσική ιστορία με χρυσά γράμματα, ως θρύλοι της soul και του ήχου της Motown. Φήμη πέρα ως πέρα δίκαιη, την οποία έχτισαν με πλήθος υπέροχων επιτυχιών κατά τις δεκαετίες του 1960 και 1970, σαν το "My Girl" (1964) και "Papa Was a Rollin' Stone" (1972), που ακόμα παίζονται κατά κόρον και στο ελληνικό ραδιόφωνο.

Αν νομίζετε όμως ότι οι Temptations έχουν διαλυθεί και ανήκουν στο παρελθόν, γελιέστε. Για την ακρίβεια, η μπάντα δεν έχει διαλύσει επισήμως ποτέ από το 1960 όταν και ιδρύθηκε (έγιναν πάντως διαλείμματα). Σήμερα βρίσκονται υπό την ηγεσία του 76χρονου βαρύτονου Otis Williams (μέλος από το 1960) και λειτουργούν ως κουιντέτο, με τον Ron Tyson να βρίσκεται στο πλάι του από το 1983, τον Terry Weeks να μετέχει από το 1997 και τους Larry Braggs & Willie Green να έχουν μπει στο γκρουπ το 2016. Δισκογραφικά, ωστόσο, έχουν να φανούν από το άλμπουμ του 2010 Still Here.

Τώρα, οι Temptations όχι μόνο επιστρέφουν, αλλά μας αποκαλύπτουν και την αγάπη τους για τον The Weeknd: στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη διασκευή τους στο "Earned It", τραγούδι από το Beauty Behind The Madness του 2015, το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστό από το soundtrack του Fifty Shades Of Grey.

Το "Earned It" αποτελεί προπομπό ενός ολοκαίνουριου δίσκου με τίτλο All The Time, που θα κυκλοφορήσει στις 4 του Μάη από τη UMe.

{youtube}VlxOcAGVcG8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured