Πίσω στο 1998, ο (γνωστός από τους Sigma Tau και Vigorous Fate) κιθαρίστας Rainer Grund ίδρυσε τους Tomorrow's Eve με τον κιμπορντίστα Oliver Schwickert. Ό,τι όμως ξεκίνησε ως ακόμα μία προσθήκη στον ήδη κουρασμένο progressive metal χάρτη, εξελίχθηκε συν τω χρόνω σε σούπερ γκρουπ του χώρου: σήμερα τραγουδιστής είναι ο Martin LeMar των περίφημων Mekong Delta, μπασίστας ο Mike LePond των Symphony X και ντράμερ ο John Macaluso, που έχει θητεύσει δίπλα στον Yngwie Malmsteen.

Αυτή η σύνθεση είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία του 6ου άλμπουμ της μπάντας Mirror Of Creation III: Project Ikaros, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου σε συνεργασία της Dr. Music με τη Baze, με παραγωγό τον γνωστό από τη δουλειά του με τους U.D.O., Markus Teske.

Ως promo, το γκρουπ έδωσε αυτές τις μέρες ένα βιντεοκλίπ φτιαγμένο από τον Andy Pilkington για το τραγούδι "Dream Within A Dream", που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Dream Within A Dream" αντλεί τη στιχουργική του έμπνευση από το έργο του Edgar Allan Poe. Το βιντεοκλίπ του, αντίστοιχα, προσπαθεί να μεταφέρει αυτό το πλαίσιο σε έναν μοντέρνο καμβά επιστημονικής φαντασίας, που αντλεί από τη δυστοπική νεο-νουάρ αισθητική των ταινιών Minority Report (2002) και I, Robot (2004).

{youtube}sl7amk-iWz4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured